Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Jan Seerup og DK MOTORSPORT til tops i Clio Cup

Clio Cup - DK 
02/09/11 

Clio CupJan Seerup vandt sit første sprintløb i den hårde mærkeklasse
FDM Jyllandsringen har udviklet sig til en bane, hvor Jan Seerup har fået gode minder. Det var her, at han indledte samarbejdet med DK MOTORSPORT, da første afdeling af Tegee-Dan Clio Cup blev kørt i påsken. Det var her, at han i første halvdel af august var med til at sikre DK MOTORSPORT en dobbeltsejr i Clio-divisionen og den hårde to-liters division. Og det var her, at Jan Seerup scorede sin første sejr i den benhårde Tegee-Dan Clio Cup. Det skete ved GP Danmark i den sidste weekend af august.
 

”Denne her weekend rangerer rimeligt højt,” siger Jan Seerup, der nu er på andenpladsen i Tegee-Dan Clio Cup. ”Min femteplads i tidtagningen var ikke tilfredsstillende, men jeg scorer en fjerdeplads og en sejr, og vi kan se, at vi lige så stille og roligt tager flere og flere point fra konkurrenterne. Jeg kan godt se deres frustration, og det er ikke nogen hemmelighed.”

Men trods successen med den første sejr i et sprintløb havde weekenden på FDM Jyllandsringen også mindre gode elementer. Det gjaldt ikke mindst tidtagningen.

”Vi var selvfølgelig skuffede over femtepladsen under tidtagningen, men vejret skiftede hele tiden, så det var svært at vide, hvornår man skulle satse,” fortæller Jan Seerup, der på et tidspunkt var hurtigst for så at blive slået af en konkurrent, der igen blev slået af en anden konkurrent.

Til gengæld kørte det første løb, der udløste sejren, helt perfekt for DK MOTORSPORTs kører.

”Vi skulle køre som første klasse, og jeg var bare indstillet på, at vi skulle gøre vores bedste. Vi havde sat bilen op til en lidt glat bane, og her lykkedes vores opsætning,” siger han. ”Der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke, at tingene spillede for mig. Jeg fik hurtigt oplevelsen af, at bilen fungerede perfekt og passede til banen. Jeg kørte mig op gennem feltet og kunne med 4-5 omgange igen gå i front, og her blev jeg. Det var dejligt.”

Det blev imidlertid kun til en podieplacering for Jan Seerup. I det regnfulde andet løb endte han på en fjerdeplads, men vigtigst af alt kom han hjem med en hel bil, fri for buler. Allerede i den kommende weekend skal den nemlig bruges til sjette afdeling af Tegee-Dan Clio Cup på Padborg Park.

DK Motorsport
Per Johansen
per@dkmotorsport.dk
www.dkmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Jan Seerup
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •