Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

DM i Super Bike afgøres i weekenden på Padborg

Superbike - DK 
31/08/11 

- med deltagelse af Simon og Steven Tirsgaard
Lørdag den 3. og søndag den 4. september afvikles sidste afdeling af DM i Super Bike klassen sammen med de øvrige motorcykelklasser og flere bilklasser på Padborg Park.
 

Den samlede stilling i Super Bike klassen er særdeles tæt i toppen, hvor forskellen mellem Steven Tirsgaard på førstepladsen og Ulrik Nielsen som nr. 2 kun er 2,5 point, og Simon Tirsgaard har 5,5 point op til Michael Møller på 3. pladsen og den sidste plads på podiet i den samlede stilling. Som bekendt er der 2 løb på Padborg Park og der gives 25 point for en førsteplads og derefter 20 – 16 – 13 – 11 o.s.v.


Steven Tirsgaard

Der er ikke tvivl om, at det vil blive et par meget spændende løb i vente på Padborg Park.

Steven Tirsgaard siger op til løbene:
”Der skal ikke herske tvivl om, at jeg vil kører for at genvinde DM, men vi ligger så tæt, at ikke skal laves mange fejl, idet Ulrik Nielsen kun er 2,5 point efter mig i den samlede stilling. Jeg glæder mig til den kommende weekend” slutter Steven.


Simon Tirsgaard

Som bekendt er Simon Tirsgaard debutant i Super Bike klassen, og med hans unge alder må man sige, at han er strøget direkte ind i topstriden, hvilket vist har overrasket mange ikke blot i Super Bike klassen.

Simon Tirsgaard udtaler før weekendens løb:
”Jeg er tilfreds med min udvikling i Super Bike klassen, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg stiler efter den samlede 3. plads og den sidste plads på podiet i den samlede stilling. Jeg har lige fra starten af sæsonen følt mig rigtig godt tilpas på den store 1000 kubik Honda Fireblade, lige fra de første omgange på Lausitz i Tyskland” slutter Simon.

Der køres tidtagning kl. 10:00 og kl. 12:30 lørdag. De gældende løb køres søndag kl. 09:55 og kl. 14:10.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • Padborg Park
  •