Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Kurt Thiim stoppet af tekniske problemer

Langstreckenpokal 
01/09/11 

Ved weekendens 6 timers løb på Nürburgring, i den tyske VLN langdistanse mesterskab, skulle teknikken sætte en stopper for Kurt Thiims chancer for et godt resultat.
 

"Lige inden slutningen af vores tidtagning, hvor vi lå på en solid 3 plads i Klassen, gik en bremsecylinder i stykker. Vi røg derefter ned på en P12 startplads, hvilket normalt ikke er et problem netop i et 6 timersløb", fortæller Kurt fra Nürburgring.

Löbet gik sin gang og den hurtige Audi med startnr 289 lå efter 2,5 timer på en 6 plads i SP3T klassen. Så alt gik efter planen i et løb der var præget af skiftende vejrforhold.

"Dog var ballet forbi efter knap 3 timer, hvor der opstod store vibrationer. Det viste sig efter et besøg i boxen at vores differentiale havde opgivet sin funktion", slutter en skuffet Kurt Thiim fra der Grüne Hölle.

Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  •