Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Dennis Lind satsede og sejrede ved debut

207 Spider Cup
DK 

29/08/11 

207 Spider CupDennis Lind fra Roskilde leverede en af de helt store præstationer ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen, da han vandt andet løb i Peugeot Spider Cup. Efter at være sluttet som nummer fire i lørdagens første løb - under et sekund fra nummer to - startede Dennis søndagens løb fra fjerde position.
 

Et regnskyl kort før løbsstart gjorde betingelserne svære, men Dennis valgte alligevel at satse. Modsat konkurrenterne monterede Dennis tørvejrsdæk på sin bil, en gambling, der på løbets første omgange så ud til at være forkert. Dennis kæmpede med at holde bilen på banen på det glatte underlag og faldt bagud i feltet. Dennis var faldet helt tilbage til 12. pladsen, da han endelig begyndte at kunne presse bilen, men da var de førende langt foran. Men en efter en passerede han konkurrenterne med flotte overhalinger.


(Foto: Jan Kaiser)

Dennis kom op på tredjepladsen, men de to førende Henrik Jansen og Lasse Jakobsen havde åbnet et stort hul. Men Dennis satte den ene hurtige omgang ind efter den anden og med under to omgange tilbage, havde han indhentet de to. Lasse Jakobsen blev passeret i hesteskoen og netop som sidste omgang startede kunne Dennis tage føringen, da han passerede Henrik Jansen på langsiden.


(Foto: Jan Kaiser)

Dennis Lind var naturligvis jublende lykkelig efter sejren.
”Det var så svært at holde bilen på banen i starten. Jeg var sidelæns så mange gange og var flere gange ved at tabe bilen. Men jeg troede hele tiden på, at banen nok skulle nå at tørre op, men det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, så det var kun lige nøjagtig, at det kom til at passe. Jeg er så glad for, at have kørt en sejr hjem. Jeg havde set frem til en weekend, hvor jeg skulle have det godt og sjovt og det må jeg sige, jeg har haft. Konkurrenterne har taget godt imod mig og bilerne har været rigtig sjove at køre. Det har været tæt og godt ræs, så jeg kan ikke være mere glad lige nu”.


(Foto: Jan Kaiser)

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •