Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Rune Staudt – Back in Business

Rallycross 
31/08/11 

En meget forventningsfuld racerkører i form af Rune Staudt, tog sig af 3 pladsen i det DM, der blev afviklet på Nysum Banen 20/21-August.
 

Lørdag var tidsplanen at der skulle trænes over 2 omgange, samt tidtagning som afslutning på dagen, første træning var kun et spørgsmål om at teamet, fik kørt gearkassen i drifts temperatur, idet der var taget nye tiltag/rep, tak til Motorsportsshop v/Bruno Hansen.

2 Træning fik driveren besked fra hans Coach (Esben Staudt/Flemming D Olsen), at c2 eren skal gøre som Rune vil den skal, Runes tilbagemelding er kort, hvor han spørges. – Hvad er status! Den kører som den skal!

Denne konklusion viser sig at holde stik til tidtagningen: Rune sætter 2 hurtigste tid i sin klasse. Teamet er næsten klar til søndagens udfordringer - Rune vil have launch control sat op i omdr, denne opgave blev løst af Alternative Engineering (Tak Claus).

Rune kører sig i A- Finalen i første række, i start spor 3. Rune kommer godt af sted og ligger sig bag Ulrik linnemann, ind i første sving, hvor grebet på bagenden skrider ud, vi mister en placering, får dog tracktion på dækkene igen, Rune søger ind bag toeren, Jacob schnoor, han følges i resten af finalen, mon ikke de 2 drenge skal søge et job inden for bjærgnings verden, idet de begge har forståelsen i at man holder linen stram.

Dette DM var også gældende til optagelser til TV 2 Sport, der med stor sandsynlighed vil indebære optagelser af Rune, følg tekst tv for dette.

Rune modtog flot sin præmie, og med stor forventning til næste DM der afvikles på Ørnedalsbanen Sæby - Søndag d 4/9 2011.

Til vores Venner – Sponsorer - Fans – Bekendte – Publikum, et stort tak for jeres opbakning man møder jer med ” Hvor er det godt kørt” ” Et blink med øjet” o.s.v.

Motorsports Hilsen
Team Staudt Presse


Læs mere om:
  • Nysum
  •