Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Dobbeltsejr til Jan Magnussen ved Grand Prix Danmark

Camaro Cup 
29/08/11 

Jan Magnussen kørte to sejre hjem, da årets største danske motorsportsbegivenhed Grand Prix Danmark blev afviklet på Jyllandsringen ved Silkeborg. Sejrene var Jan Magnussens første i Camaro Cup, den svenske serie baseret på den amerikanske muskelbil.
 

Jan Magnussen og hans team Fukamuni Racing debuterede i serien tidligere i år, men efter uheld i sæsonens første løb, var der intet, der kunne stoppe Jan Magnussen på hjemmebanen, hvor Magnussen kunne vise den populære serie frem for mange tusinde tilskuere, der var mødt frem til Magnussens eneste optræden på dansk jord i år.


(Foto: Jan Kaiser)

To pole positions, banerekord og to løb ført fra start til mål fortæller lidt om den dominans han leverede på hjemmebane. På den måde leverede klassen ikke det tætte ræs, den har fået ry for, men det bekymrede ikke Jan Magnussen.

”Det var bare en perfekt weekend. Nu er alle de uheldige løb glemt” sagde en glad Jan Magnussen efter løbene. ”Det hele fungerede bare, så jeg er glad for, at jeg kunne køre de første sejre hjem til teamet. Der har været meget vi skulle lære med de her biler, men den her gang var der intet, der kunne stoppe os”.


(Foto: Jan Kaiser)

Med sejrene i Camaro Cup kan Jan Magnussen føje endnu en racerklasser til rækken af forskellige racerklasser han har vundet i. Imponerende 12 forskellige racerklasser har Jan Magnussen nu vundet løb i. Sejrene bragte det samlede antal sejre op på 118, hvilket fortsat gør Jan Magnussen til den meste vindende europæiske racerkører.


(Foto: Jan Kaiser)


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - Camaro Cup
  •