Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

AutoTech Racing på toppen

Formel Ford 
29/08/11 

AutoTech Racing har markeret sig i Formel Ford allerede fra første sæson og har tilmed den førende bil i Zetec klassen, kørt af Mikkel Byrialsen. Teamet har kun eksisteret siden slutningen af 2010, men efterhånden er alt på plads og oplevelsen af, at køre i teamet er derfor meget professionel.
 

”Det har været en kanon oplevelse at køre Formel Ford med teamet i år” udtaler Mikkel Byrialsen. Selvom teamet tilbyder at køre i nogle af de hurtigste biler der findes på de danske racerbaner og samtidig til et lille budget, har det alligevel formået at levere en stor oplevelse og et allerede fremragende resultat. Begge biler i teamet har kørt uden problemer hele sæsonen og Mikkel er ikke udgået af nogle af de løb han har deltaget i.

Til åbent hus på Aarhus Tech den 7. september vil det være muligt at møde teamet og høre om hvordan det har været for de autoteknologstuderende at bygge et racing team op fra bunden. Samtidig vil Mikkel Byrialsen være til stede og fortælle om oplevelsen af teamet og at køre en formel bil. Der er endnu mulighed for at køre søsterbilen til den bil Mikkel kører i.

Læs mere om teamet på facebook eller vores hjemmeside www.ff.autotechracing.dk

Peter Adamsen
AutoTech Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Byrialsen
  • AutoTech Racing
  •