Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Fødselsdag – og sæsonens største udfordring for Michael Christensen

Grand Prix 3 
26/08/11 

Sommerpausen er forbi, og det er tid for hvad mange anser som sæsonens højdepunkt for GP3-kørerne, heriblandt danske Michael Christensen. Årets næstsidste runde af mesterskabet afvikles nemlig den kommende weekend i dagene 26 – 28. august på legendariske Spa-Francorchamp i Belgien; verdens måske mest krævende racerbane.
 

Michael Christensen fylder 21 år 28. august, og hvad kunne være mere passende end at forære sig selv et nyt topresultat netop her!

Sidste runde i Ungarn bød på årets hidtil bedste resultat med andenpladsen og hurtigste omgang i hovedløbet på Hungaroring. Så selvtilliden er i orden hos danskeren inden løbet.


(Foto: Helen Temple Rist)

”Min selvtillid fik helt klart et mægtigt løft efter en række uheldige løb” siger Michael Christensen ved afrejsen. ”Selv om der er gået næsten 5 uger siden sidste løb har det været en travl sommer, med præsentationen af den nye aftale med Renault Danmark i centrum. Jeg har fungeret som racerinstruktør for unge talenter på Padborg Park, og senest testet en stor Dodge Viper som jeg forhåbentlig skal køre til en afdeling af det tyske GT-mesterskab senere i år. Men lige nu glæder jeg mig til løbet denne weekend i Belgien”.


Podiet på Hungaroring
(Foto: GrandPrixPhoto)

Helen Temple Rist


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Spa-Francorchamps
  • 28/08/11 - Spa-Francorchamps - Grand Prix 3
  •