Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Resultatet fra Tyskland er endeligt

WTCC 
28/08/11 

Som vi kender det fra alle racer serier, inklusiv de danske, så er der en stab af officials som tager sig af at det tekniske reglement bliver overholdt og derfor er resultatet fra sidste WTCC løb først nu endeligt.
 

Resultatet fra de sidste to løb i WTCC serien, som foregik på Oschersleben den 31. juli er klar til at blive erklæret som det endelige resultat af FIA efter man har gennem tjekket motorerne på to af Chevrolet Cruze bilerne.

Efter det andet løb i Tyskland plomberede FIA’s tekniske kontrollant Manuel Lead motoren på Rob Huff og Darryl O’Youngs biler, hvilket betød at løbenes resultat var midlertidige, indtil den endelige tekniske kontrol var færdig.

For et par dage siden blev Manuel Lead færdig med den sidste tekniske kontrol på RML fabrikken i England. Begge 1,6 turbo maskiner er godkendt og overholdt alle de ting de skulle ifølge FIA WTCC reglementet.

Nu mangler resultatet bare den endelige godkendelse og offentliggørelse fra FIA.

Selch

Læs mere om:
  • Oschersleben
  • 31/07/11 - Oschersleben - WTCC - FIA VM
  •