Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Mikkel Mac klar til 11. & 12 afd. på Red Bull Ring

FIA Formel 2 
27/08/11 

ved Spielberg i Østrig
Mikkel Mac er klar til de næste afdelinger i formel 2 efter en lang travl sommerpause, med blandt andet fremvisning af formel 2 bilen ved Copenhagen Historic Grand Prix, og deltagelse i andre sponsorarrange-menter.
 

Mikkel er undervejs til Østrig for at deltage i 11. og 12. afdeling af FIA Formula Two mesterskabet som køres på Red Bull Ring i Østrig.

Red Bull Ring Austria ligger i det skønne område Spielberg i Østrig ca en times kørsel fra storbyen Graz. Østrig er jo mest kendt for sine udfordrende alpine skiløjper, men motorsportsinteresserede husker og kender jo også den tidligere navngivne formel 1 bane A1 Ring Austria – nu overtaget af Red Bull og renoveret for milliarder, til et topmoderne motorsportsanlæg med udfordringer for kørerne og gode forhold for teknikerne og for publikum.

Mikkel er klar til at levere gode resultater i konkurrence mod nogle af verdens bedste formel kørere, på en bane som hverken han eller andre af deltagerne har testet eller kørt løb på. Så Mikkel ligger stort fokus på at lære banen så godt som muligt inden de 2 løb, ved besigtigelsen af banen torsdag sammen med hans Racing ingenier, samt ved fredagens træninger op til selve løbene på lørdag og søndag.

Mikkel har brugt sommerpausen på fysisk og mental træning og gennemgået onboerd optagelse af banen, samt kørt simulerede løb på computer, så nu er han er så klar og opsat på at køre nogle rigtigt gode løb.

Du kan følge Formel 2 feltet live fra Red Bull Ring på Motors TV lørdag d. 27/8 kl. 13.35 og søndag d. 28/8 kl. 14.35  hvor løbene vises i deres fulde udstrækning.

Ligeledes kan du se løbet live på: www.formulatwo.com – F2TV LIVE

Frands von Würden


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Red Bull Ring
  • 28/08/11 - Red Bull Ring - FIA Formel 2
  •