Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Verdensmester til start på Jyllands Ringen

207 Spider Cup
DK 

26/08/11 

207 Spider Cup – Dennis Lind skal køre Peugeot Spider Cup
Dennis Lind kommer i weekenden til start i Peugeot Spider Cup ved Grand Prix Danmark, der afvikles på Jyllandsringen. Dennis Lind, der efter gensidig aftale har stoppet samarbejdet med ma-con i ADAC Formel Masters, skal således, for første gang, køre løb i en bil uden fritstående hjul, da karrieren hidtil kun har budt på asfaltløb i formel biler, hvor Dennis kan fremvise et imponerende CV som dansk mester, nordisk mester, europa mester og verdensmester i Formel Ford.
 

På Jyllandsringen håber det unge talent at den 250 HK stærke baghjulstrukne Peugeot Spider kan bringe glæden ved racing tilbage.


Dennis Lind ved den Peugeot Spider han skal debutere i ved GP Danmark på Jyllands Ringen.
(Foto: Dennis Lind Racing)

”Det er ingen hemmelighed, at sæsonen i år har budt på flere frustrationer end glæder” siger Dennis Lind. ”Derfor glæder jeg mig til en weekend, hvor jeg forhåbentlig kan nyde at køre racerløb. Peugeot Spider Cup er noget helt andet, end jeg er vant til, men jeg glæder mig rigtig meget til udfordringen. Det er selvfølgelig altid svært at komme ind i en mærkeklasse, hvor de øvrige kørere har stor erfaring med bilerne, men jeg har alligevel ambitioner om, at være med helt fremme”.

Peugeot Spider Cup kører to løb i forbindelse med GP Danmark, et lørdag og et søndag.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK - DM
  •