Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted kæmpede sig igennem Caramba Rally

DM Rally 
27/08/11 

Den seneste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally endte med at blive en hård kamp for Jesper Bisted. Rallykøreren fra Oens og hans makker Leif Heick var ellers kommet godt fra start i Caramba Rallyet ved Slagelse, hvor de støt og roligt havde kravlet op gennem generalklassementet, men det endte med, at de måtte kæmpe for blot at gennemføre løbet!
 

”Da vi kørte fra den 12. og sidste hastighedsprøve, troede jeg ikke, at vi ville komme tilbage til målet ved servicepladsen,” fortæller Jesper Bisted. ”På den syvende hastighedsprøve var vores kobling gået i stykker, og så var det bare en kamp om at komme i mål.”

Jesper Bisted og Leif Heick var ellers kommet godt fra start, selv om første halvdel af løbet også gav dem udfordringer.


Jesper Bisted og Leif Heick fik en god start i Caramba Rally, men løb så ind i problemer.

”På prøve 3 ramte vi en chikane, fordi jeg ikke nåede at bremse,” forklarer Jesper Bisted. ”Vi ødelagde fronten af bilen, og så var der slået et lille hul på køleren, men det var heldigvis ikke større, end at vi kunne køre til service og få den udskiftet. Vi kunne fortsætte og efter prøve 6 lå vi på en andenplads i klassen, men så gik koblingen i stykker.”

”Det endte med, at vi flere gange blev tildelt max-tider. Det var lidt trælst, men vi kom da i mål. Vi kunne godt skifte gear, men når vi gav gas, stod koblingen bare og fedtede. Den slap ikke. Vi kørte med 3.500 omdrejninger, det var det, vi kunne køre med. På prøve 7 kørte vi en max-tid, men vi kom igennem prøve 8 og 9, men så blev det værre og værre, og så tog vi max-tider på resten af hastighedsprøverne.”

Efter at have indtaget andenpladsen i klassen endte Jesper Bisted og Leif Heick med sjettepladsen, ni minutter efter vinderne.

”Det er meget træls, og jeg er helt overbevist om, at vi kunne have vundet klassen, men det gjorde vi ikke,” konstaterer Jesper Bisted. ”Vi var ti sekunder efter ved pausen, og det burde vi godt kunne have hentet, hvis vi ikke havde haft problemerne.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Leif Heick
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  • Topmotiveret Jesper Bisted klar til Caramba Rally
  •