Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

2009-mesteren i Legend Car Cuppen gør comeback

Legends Cup 
26/08/11 

Lars Lindholst er med i det store Legend Car-felt på FDM Jyllandsringen
Efter sin optræden i hovedstadens gader ved Copenhagen Historic Grand Prix bliver dansk bilsports nationalarena næste stop for Legend Car Cuppen. Femte runde af mesterskabet i den populære klasse afvikles i forbindelse med det årlige GP Danmark på FDM Jyllandsringen, og der har meldt sig et stort felt på 25 biler til løbsweekenden.
 

Det er naturligvis den faste skare af deltagere anført af den aktuelle etter i mesterskabet, Nicholai Sørensen, Sindal, der skal køre på racerbanen ved Silkeborg. Men feltet bliver også forstærket i forhold til tidligere løb i år. 2009-mesteren vender nemlig tilbage til asfalten.


Lars Lindholst vender tilbage til Legend Car Cuppen på FDM Jyllandsringen.

Det er Lars Lindholst, Kolding, der får sin første start i årets mesterskab, og det skal blive spændende, om han kan holde samme høje niveau som i sine to første sæsoner i Legend Car Cuppen. I klassens premieresæson i 2009 sikrede han sig mesterskabet med sejre i seks af sæsonens 14 løb, og selv om han sidste år blev henvist til andenpladsen efter Mads Caprani, Randers, så var han med i kampen om guldet lige til det sidste. Det bevidner hans tolv podieplaceringer alt om.

Men kampen bliver hård, og på forhånd er der fire kørere, som skiller sig ud. Foruden den forsvarende mester Mads Caprani og den aktuelle toer Nicholai Sørensen er det Jens Winther, Langå, og Mikkel C. Johansen, Sorø. Sidstnævnte hører til en af de mest erfarne kørere i feltet, når det gælder FDM Jyllandsringen. Inden sit skifte til Legend Car Cuppen kørte han flere sæsoner i Formel Ford-klassen, hvor han har tilbagelagt mange omgange på netop FDM Jyllandsringen.


Villy Jørgensen og Patrick Hansen kommer i kamp ved næste runde af Legend Car Cuppen.

Legend Car Cuppen er imidlertid altid god for en overraskelse eller to – foruden de mange spændende situationer, som de sjove og underholdende biler i sig selv giver. Den gamle Road Racing-kører Ole Madsen, Ringsted, er en af årets nye kørere, og han har vist sig i stand til også at køre stærkt på fire hjul. Støt og roligt har han arbejdet sig frem i feltet med sin gule racerbil, hvor han flere gange er sluttet lige udenfor podiet. Også unge kørere som Patrick B. Hansen, Glumsø, og Nicki Petersen, Hornslet, har gjort det godt i år.

Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - Legends Cup
  •