Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Andreas Boström deltager igen

Special Saloon 
24/08/11 

Køreren fra Hässleholm vil forsøge at fortsætte sejrrækken
Andreas Boström fra Hässleholm, der deltager i den danske Special Saloon Car med sin BMW, har startet første halvdel af sæsonen med syv heatsejre i række frem til sommerferien. Nu er de to måneders sommerpause overstået, og så går det løs igen.
 

Første løb i efterårssæsonen bliver Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend, og Andreas stiller op for at forsvare sin førsteplads i gruppe 2.


Andreas Boström fandt sig godt tilpas på FDM Jyllandsringen til Åbningsløbet
(Foto: Gripping Media)

”Det bliver sværere denne gang med 35 tilmeldte biler. Pladsen kan godt gå hen og blive lidt trang”, funderer den svenske kører.

Med en lille halv snes nordmænd og alle de danske kørere bliver der virkelig noget at se på for tilskuerne, og der vil ikke blive sparet på krudtet i forsøget på at sikre sig årets mesterskab.

”Med den indsats mekanikerne har gjort i hele foråret og hen over sommeren for at finde mere fart i bilen, skal jeg gøre mit bedste for at give dem en sejr som belønning”, slutter Andreas muntert.

Special Saloon Car
Gripping Media

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - Special Saloon - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her