Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lotus Renault GP forsætter med samme udstødning

Formel 1 
25/08/11 

En del teams præsenterede nye udstødningssystemer i forbindelse med præsentationerne af denne sæsons biler. Flere har siden efterlignet de andres.
Lotus Renault GP testede forud for og i forbindelse med det tyske Grand Prix et ændret system. Teamledelsen har nu valgt ikke at gå bort fra det oprindelige system.
 

Lotus Renault GP var blandt de teams som har udviklet et nyt udstødningssystem til denne sæson. Det fremadrettede system var måske ikke helt godt nok, og man har derfor udviklet et mere konventionelt system.

Det nye system har teamet testet ved et par lejligheder, senest ved den frie træning i forbindelse med det Tyske Grand Prix, hvor Nick Heidfeld foretog testen.

Teamets ledelse har nu besluttet at det er bedre at videreudvikle det hidtil anvendte udstødningssystem fremfor at anvende det nye bagudrettede system. En af årsagerne til at man forsat vil anvende det kendte system, er blandt andet at flere af de aerodynamiske udviklinger som kommer i anvendelse senere på sæsonen, er udviklet til det fremadrettede system.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Renault GP
  •