Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Jason Watt: ”Alt mellem en etter og en tier”

STCC 
24/08/11 

Racerkøreren er med til at forsvare de danske farver på FDM Jyllandsringen
I den kommende weekend gæster Scandinavian Touring Car Championship for anden gang i år FDM Jyllandsringen for at køre en afdeling af årets mesterskab. I feltet finder man kørere som eksverdensmesteren Gabriele Tarquini, Italien, de tidligere britiske mestre Colin Turkington, Storbritanien, og Fabrizio Giovanardi, Italien, samt en række af de bedste kørere fra vores skandinaviske broderlande anført af Richard Göransson, Sverige.
 

Men de danske farver bliver også forsvaret ved GP Danmark. Casper Elgaard, Århus, hopper ind hos Hartmann Racing, mens Jason Watt, Herlev, er klar i den Seat Leon, han vandt Åbningsløbet med samme sted.

”Det kan blive til alt mellem en etter og en tier. Efter at jeg vandt på Jyllandsringen har jeg kørt på Ring Knutstorp, men siden har bilen bare holdt stille,” siger Jason Watt, der er rutsjet ned i tabellen, hvor han aktuelt indtager en delt 13. plads i kampen om Scandinavian Touring Car Championship.


Jason Watt forsvarer sammen med Casper Elgaard de danske farver i Scandinavian Touring Car Championship på FDM Jyllandsringen i weekenden.

Den tidligere DTC-mester har ikke haft lejlighed til at teste hen over sommeren, men han føler, at han har et godt udgangspunkt for weekendens løb på FDM Jyllandsringen.

”Vi har serviceret bilen hen over sommeren med nye stumper, og så har vi indstillingen på bilen og det, der skal til, så vi tror på, at vi kan gøre det godt. De sidste par gange på Jyllandsringen er det gået godt, og jeg håber, at vi kan ride på den strime, vi har,” siger Jason Watt.

Den populære racerkører erkender dog, at det bliver en hård udfordring, han står overfor ved GP Danmark.

”Afhængig af vejret så er Jyllandsringen lidt af en BMW-bane, og hvis det bliver rigtig varmt i vejret, er der nok en tendens til, at BMW’erne kan vinde,” vurderer han. ”En Casper Elgaard og en Giovanardi i en Honda bliver også hårde, hvis de rammer formen, men jeg var hurtigere end både Volvo og Chevy i racet sidste gang. Göransson lå jo også til at vinde, mens Volvo og Chevy nok også har fået trimmet grejet, så jeg vil synes, at en top 5-placering er godkendt, for jeg er en af dem, der har kørt mindst i år.”

”Men jeg kommer da for at komme på podiet, og det er min tro, at det burde kunne lade sig gøre.”

Deltagerne i Scandinavian Touring Car Championship kører træning og tidtagning lørdag eftermiddag, og de to løb køres søndag eftermiddag henholdsvis klokken 13.00 og 15.35.

DTC Motorsport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - STCC
  •