Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Der går Hollywood i F1

Formel 1 
26/08/11 

Det verdens kendte skuespiller Tom Cruise har fået en smagsprøve på hvordan det er at køre i en Formula 1 bil.
Det skete ved en hemmelig test med Red Bull i Californien hvor Tom fik prøvet kræfter med en F1 bil.
 

I en lukket test session den 15. august på Villow Springs banen i Rosamond, CA fik Tom Cruise en dag til at lære alle de udfordringer der er ved at skulle køre en F1 bil.
Dagen var en del af Red Bull Racings reklametur i USA.

Overvåget af Red Bull Racing ambassadør David Coulthard fik Tom Cruise kørt 24 omgange på den 4 kilometer lange bane og opnåede en tophastighed på 301 km/t.
Han forbedrede sin bedste tid med 11 sekunder, fra hans dårligste tid.

”Tom is the real deal” sagde David Coulthard efter testen som var imponeret over hvor hurtigt han fik lært raceren at kende og hvor dygtig en chauffør den kendte skuespiller var. Og Coulthard fortsatte ” hans evne til at lære var utrolig, når man tænker på hvor kompliceret det er at køre en F1 bil. Han pressede virkelig på og imponerede mig virkelig” sluttede David Coulthard.

Tom Cruise er en stor motorsports fan og har selv haft hovedrollen i filmen ”Days of Thunder". Han satte også en af de hurtigste tider da han deltog i BBC programmet 'Topgear', hvor kendte personer skal sætte en tid på Topgear's egen testbane.

Selch

Læs mere om:
  • David Coulthard
  • Red Bull Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS