Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Udgik på hjemmebane

DM Rally 
22/08/11 

Kim Madsen ked af at have skuffet fans og sponsorer.
"Det mest triste ved at udgå er, at vi skuffede vore sponsorer og de mange fans, der var mødt op for at se os køre rally på vores hjemmebane."
 

Ordene kommer fra Sorøkøreren Kim Madsen, en af dansk rallysports mest fremgangsrige, yngre kørere. I weekenden stillede han til start i Caramba Rally i Slagelse i sin Mitsubishi Lancer Evo 7 sammen med sin faste codriver, Kasper Sørensen, ligeledes fra Sorø. Og forventningerne var høje. Fjerdepladsen fra sidste DM-løb måtte gerne gentages, selv om det ville blive svært i et felt præget af fire hurtigere Peugeotbiler.


Kim Madsen og Kasper Sørensen havde en fin start på Caramba Rally. Her er de på Antvorskov Kaserne, inden bilen fik problemer.
(Foto: Michael Eisenberg, Intercom)

Efter en flot start på hastighedsprøve 1 lå Kim Madsen i en tæt fight om fjerdepladsen med fire andre biler. Det var to Subaruer kørt af Max Christensen, Svenstrup, og Michael B. Knudsen, Egtved, samt to Mitsubishier ført af Jens Christian Pilgaard, Holstebro, og Steen Andersen, Brøndby.

Men på prøve 6 var det slut for Kim Madsen og Kasper Sørensen:

"Bagtøjet gik i stykker, og det var bare at parkere bilen i vejkanten og få den bugseret hjem," fortæller Kim Madsen.

Hermed er alle placeringschancer i mesterskabet røget i vasken for det talentfulde rallyhold. I årets fire hidtil kørte rallyer har de opnået en sjette- og en fjerdeplads og er udgået to gange med mekaniske problemer.


Kim Madsens hjemmebanepublikum nyder solen og et flot motorløb, mens han smider sin Mitsubishi gennem et sving ved Blæsinge i Vestsjælland.
(Foto: Michael Eisenberg, Intercom)

"Nu skal vi bare vise alt, hvad vi kan, i årets to sidste rallyer i september og oktober og forberede os på næste sæson," siger Kim Madsen, der glæder sig over, at han aftenen før løbet nåede at give sine sponsorer syv opvisningsture på Antvorskov Kaserne i den hurtige Mitsubishi.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Kim Madsen
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  •