Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Tre biler i top 6

DM Rally 
23/08/11 

Peugeot Sport Dealer Team DK fik tre biler i top 6 ved årets Caramba Rally
Peugeot Sport Dealer Team DK fik tre biler i top 6, da årets Caramba Rally blev kørt. Christian Jensen og Freddy Pedersen fra Ans og Bjerringbro besatte andenpladsen foran Ib Kragh og Mie Petersen fra Juelsminde og Vejle, mens Esben Hegelund og John Veis fra Hadsten og Fårvang tog sjettepladsen. Men sejren var teamet tæt på at tage. Christian Jensen blev nemlig slået med sølle 4,3 sekunder af mærkefællen Brian Madsen!
 

”Det er mange år siden, at vi virkelig har kæmpet så meget, som vi har gjort denne her gang. Det var udfordrende, og vi må tage hatten af for ham, han var bare hurtigere end os i dag,” siger Christian Jensen. ”Brian har fuldt fortjent at vinde. Jeg troede, at vi kunne have knækket ham på kaserneprøven, men det kunne vi ikke.”


Christian Jensen og Freddy Pedersen blev toer i deres første fælles løb.

”Vi fik nogle problemer på kaserneprøven anden gang, som vi kæmpede med på de sidste tre prøver, men ikke at vi kunne have fundet sekunderne. Det var ærgerligt, men vi håbede jo på lidt regnvejr, for det ville vi godt have haft. Nu er det min hjemmebane næste gang, så må vi komme tilbage.”

Ib Kragh havde vundet de to foregående DM-afdelinger og havde halet ind på Brian Madsen, der fører mesterskabet, men det var ikke kun sin egen tredjeplads, der nagede ham. Det var også andenpladsen til Christian Jensen.


Ib Kragh og Mie Petersen blev henvist til tredjepladsen.
(Foto: Jimmy Mikkelsen)

”Havde Christian nu bare kunnet tage de sidste fire på Brian, havde det været meget bedre for os, selv om vi stadig var blevet treer. Nu får Brian lige lidt mere luft at gøre med. Han skal faktisk have nul på et tidspunkt, hvis vi skal slå ham,” siger Ib Kragh. Han kom aldrig rigtig ind i kampen om sejren i Caramba Rally.

”Det er de første prøver, vi bliver sat på. Jeg ved ikke, hvad det er, men vi er ikke skarp nok fra om morgenen af. Når man så er 20 sekunder efter, er det svært at køre de 20 sekunder ind og så køre fra dem også. Vi havde nogle enkelte prøver, hvor vi matchede dem, men vi havde ikke helt samme fart, som der plejer at være.”


Esben Hegelund og John Veis scorede årets anden top 6-placering.
(Foto: Jimmy Mikkelsen)

Ib Kragh var dog ikke den eneste af Peugeot Sport Dealer Team DK’s kørere, der havde det svært fra morgenstunden i rallyet omkring Slagelse. Det havde Esben Hegelund også.

”Jeg synes, at vi havde lidt svært ved at komme i gang fra morgenstunden,” siger han. ”Vi troede ikke rigtigt på det, men det gik bedre over middag. Vi sluttede som sekser, så vi er okay tilfredse, men der er et stykke vej endnu. Men det var god køretræning. Kasernen var en fantastisk prøve, det vekslende underlag og gruset gjorde det rigtig skægt.”


Kjeld Seidler og Marc Troels-Smith tog en klassesejr i Caramba Rally.

Alle fire biler i Peugeot Sport Dealer Team DK kom i mål, og her tog Kjeld Seidler og Marc Troels-Smith fra Holmegaard og St. Heddinge en tredjeplads i Tunet National, hvor de tillige vandt deres klasse.

”Det er gået rigtig, rigtig godt,” siger Kjeld Seidler. ”På prøve 1 lavede vi en rigtig bommert, fordi vi ikke havde varme i dækkene, så der snurrede vi en omgang og holdt med næsen den forkerte vej i allersidste sving inden mål. Hvis jeg havde tænkt mig rigtig godt om, så havde jeg bakket i mål. Men vi brugte tid på at vende, og det kostede noget tid, men ellers gik det hammergodt. Samarbejde med Marc er gået kanon. Alt har virket, og der ingen problemer været.”

Næste udfordring for Peugeot Sport Dealer Team DK bliver Expopartner Arminox Rally i Bjerringbro i midten af september.

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
 • Brian Madsen
 • Christian Jensen
 • Esben Hegelund
 • Freddy Pedersen
 • Ib Kragh
 • John Veis
 • Mie Petersen
 • Peugeot Sport Dealer Team
 • Slagelse
 • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS