Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing var i Slagelse til DM4

DM Rally 
22/08/11 

DRC havde kaldt til samling i Slagelse til Caramba rally 2011 arrangeret i samarbejde med Slagelse Autosport. Det var et godt rally der startede fredag med teknisk kontrol på Ny torv i Slagelse midtby og støjkontrol i nordbyen. Kl. 18:00 var der rallyshow /shakedown på en rundbane på Antvorskov kaserne, hvor der blev sluppet hestekræfter løs. Her blev banket lidt rust af eller sponsere fik en oplevelse i en rallybil.
 

Lørdag morgen summede det på servicepladsen ved STOP39 og klokken blev 8:10 blev første bil sendt ud på de første 3 af de 12 hastighedsprøver dette rally bestod af. Kl. 8:23 kørte Escobar racings hvide Porsche 911 RS GT3 ud på de samme prøver og efter et par snoreture på første prøve gik det bedre så da bilen kom til service første var godt tilfreds. Efter en mindre kontrol og benzin i tanken gik det ud på de samme 3 prøver engang til og nu blev tiderne forbedret så vi lå 1er i klassen.

Efter middagspausen, hvor der blev sat ”friske” dæk på, var teamet klar til 3 nye prøver. Det var blandt andet her at prøven på Antvorskov kaserne skulle angribes. Med 2 lange prøver på hver 15 km og en på 12 km var det nu man håbede placeringen blev bedre. Da Porschen rullede ind til nyt service var den rykket op på en generel 10 plads.


Lars Kragh i Porsche 911 GT3 RS

Ny benzin på og en kontrol af dækkene og ud på de sidste 3 prøver engang til. Der blev gået til den og med hastigheder på omkring de 210 km/t ud af kampvognssporene på kaserne området blev der givet gas i håb om endnu bedre placeringer, men det ønskede de andre kører også så da teamets 911 kom i mål var det med en klasse sejr og 8.5 min ned til næste deltager.

”En placering som nummer 9 generelt et resultat vi er tilfredse med, bilen har kørt godt og vi kunne ikke køre hurtigere i dag” udtaler Lars Kragh efter en solrig sensommerdag i Slagelse ved vel arrangeret rally.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  •