Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Forsvarer tredjepladsen

DM Rally 
21/08/11 

Max Christensen sinket af problemer med gearstang
En knækket gearstang kostede 2008-danmarksmesteren i rally, Max Christensen fra Svenstrup, en del sekunder i weekendens DM rally og måske også en fjerdeplads i løbet. Takket være en i al hast hjemmelavet løsning kom hans Subaru Impreza WRX dog i mål på en samlet femteplads på landevejene ved Slagelse.
 

"Vi lå en anelse foran et andet Subaru-hold, Martin Knudsen og Søren Kjær, da gearstangen knækkede. I sidste servicepause skruede vi en gevindstang ned, men uden gearknop og spærring til bakgearet, så det var meget vanskeligt at skifte," fortæller Max Christensen. Han kan dog glæde sig over, at han stadig holder tredjepladsen i DM i rally for firehjulstrukne biler, selv om han nu kun er et enkelt point foran sidste års mester, Christian Jensen fra Ans i Peugeot.

Også codriver Ole Frederiksen fra Skibby er rimelig tilfreds trods uheldet.


Max Christensen og Ole Frederiksen kæmpede om fjerdepladsen, da de fik gearproblemer på deres Subaru Impreza
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vi kørte et godt løb og havde problemer til slut, men vore værste konkurrenter slap heller ikke for uheld, så alt i alt kan vi være nogenlunde tilfredse med femtepladsen i generalklassementet," mener Ole Frederiksen.

Max Christensen har dog større ambitioner til næste rally:

"Til september i Bjerringbro håber jeg på en podieplads. Men det kræver nok, at vejene er lidt mere snoede," siger 2008-mesteren, der blev nummer tre i sidste DM-løb.


Av, kostede det så mange sekunder? Max Christensen og Ole Frederiksen mistede omkring 20 sekunder på grund af en defekt gearstang
(Foto: Michael Eisenberg)

Peugeots fire rallybiler er så overlegne i år, at det er en præstation for alle andre at komme i top tre i et løb.

Næste arrangement for Max Christensen bliver velgørenhedsarrangementet Cool Car Race på Flyvestation Aalborg søndag den 4. september, hvor den kendte rallykører er med til at støtte Familier med kræftramte børn, Sonjas Børnehjælp og Veteranhjemmet i Aalborg. Man kan se mere på coolcarrace.dk.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Max Christensen
  • Ole R. Frederiksen
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  •