Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Ronnie Bremer vandt i Montreal

Grand Am 
21/08/11 

Ronnie Bremer kørte et fantastisk løb i Canada da han sammen med Robin Liddell kørte Stevenson Motorsports rød/hvide Chevrolet Camaro GT-R først over stregen på den berømte Circuit Gilles Villeneuve racerbane i Canada.
 

Ronnie startede som tre'er men formåede at køre raceren helt i front og ved førerskifte var han ca. 5 sek. foran bilen på andenpladsen.


Ronnie Bremer sikrede sig sejren i GT-klassen.
(Foto: Stevenson Motorsports)

Ronnie: Der var en forløsning og jeg er bare så lykkelig lige nu, Robin gjorde et fantastisk stykke arbejde derude, Mazda'en med Jonathan Bomarito som blev to'er var reelt en anelse hurtigere end os, men Robin Liddell holdt den bag sig med fantastisk flot kørsel.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke Jan Magnussen som jeg er stand in for i dag, han har anbefalet mig til Stevenson Teamet og det er hans skyld jeg har fået chancen herovre og jeg tror sgu at han er lige så glad som mig i dag.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Gilles Villeneuve
  • 20/08/11 - Gilles Villeneuve - Grand Am
  •