Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Frisk til årets store weekend!

Clio Cup - DK 
22/08/11 

Clio CupChristian Siepmann melder klar til race ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen den 26-28. august. Efter løbsweekenden i Holland står den på revanche!
 

Efter sidste løbsweekend, der foregik under næsten eksotiske himmelstrøg på den hollandske Zandvoort-bane ved Amsterdam, har det Aarhus-baserede CS Racing holdt en tiltrængt sommerpause. Men det betyder dog ikke, at den ambitiøse Christian Siepmann har slappet af.

"Sommerferie er godt, men det hiver og slider i mig for at køre race igen nu!", fortæller han. "Heldigvis fik jeg lidt kilometer under huden i sidste weekend, hvor vi deltog i et løb i Super Car Challenge på Jyllandsringen."


Med en nyrenoveret motor håber Siepmann på en problemfri weekend
(Foto: Gripping Media)

Det viste sig at være en god idé at deltage i løbet, der ellers ikke indgår i Clio Cup-kalenderen. Lidt over halvvejs i løbet, gik motoren i stykker. Det var naturligvis ikke en del af planen, men hellere her end i et løb der tæller til mesterskabet.

"Jeg må indrømme, at jeg faktisk er glad for at det skete dér, når det nu skal være. Det havde været en katastrofe, hvis motoren stod af til Grand Prix'et på Jyllandsringen", siger Christian, der dog allerede har bilen tilbage i kampklar form igen.

Sidste år debuterede Christian og CS Racing i motorsporten, og aarhusianeren fik sin første sejr netop ved sidste års Grand Prix Danmark. I den forbindelse fik han opkaldt en helt særlig manøvre, "en Siepmann", efter sig:


Christian Siepmann, her foran Jan Seerup, er klar til årets Grand Prix
(Foto: Gripping Media)

"I Clio Cup vender man resultatet af tidtagningen på hovedet, sådan at den langsomste kører starter forrest til det første løb", forklarer Christian, der brugte reglen strategisk ved først at sætte den langsomste omgangstid, for derefter at køre en sejr hjem fra pole position.

I år regner han dog ikke med at lave manøvren igen, for der er vigtige mesterskabspoint at kæmpe om. "Sidste år var det helt vildt at jeg fik tredjepladsen i mesterskabet, men i år skal jeg have alle de point, jeg kan samle ind, hvis jeg skal opfylde mit mål om at slutte i top 3 igen."

Der er således langt fra den nystartede debutant sidste år, og til den ambitiøse Siepmann som glæder sig til at tage store pokaler med hjem på Jyllandsringen, denne gang forstærket med sin nye motor. Konkurrenterne kender ham, og han vil sikre sig at de også kan huske efternavnet Siepmann når Grand Prix Danmark er kørt.

Christian Siepmann og CS Racing er klar på FDM Jyllandsringen allerede fredag, hvor der køres træning forud for weekendens strabadser.

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •