Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Müller inviterede Loeb

WTCC 
21/08/11 

Da den syv dobbelte rally verdensmester Sebastian Loeb testede en WTCC Chevrolet Cruze 1,6 turbo på Rockingham i sidste uge gik spekulationerne om Loebs fremtid.
 

Efter at Sébastian Loeb for kort tid siden har forlænget sin kontrakt, var en folk forvirrede, men nu kommer der en forklaring på, hvorfor Loeb var ude og køre i Chevrolets WTCC-bil.

Det hele startede, da de to franskmænd Yvan Müller og Sebastian Loeb mødtes sidste år ved WRC Rally of Alsace. De to venner begyndte ret hurtigt at sammenligne deres løbsbiler på forskelle og ligheder.

Det var altså en privat invitation fra Yvan Müller, der førte til, at Sebastian Loeb testede Chevrolet WTCC-bilen. En udtalelse fra Chevrolet Motorsport bekræfter historien.

”Chevrolet og RML var glade for at kunne imødekomme den invitation, som Yvan havde givet Sebastian Loeb om at prøve en Cruze. Det skal dog understreges, at testen på ingen måde kan betragtes som værende en professionel interesse fra nogle parter”.

Yvan Müller deltog også i testen og kørte nogle reference omgange, så Loeb havde mulighed for at få det bedste ud af dagen.

Selch

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Yvan Muller
  •