Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Casper Elgaard: ”Mit mål er at vinde”

STCC 
21/08/11 

Den firdobbelte DTC-mester udfordrer den nordiske elite på Jyllandsringen
Casper Elgaard vender i den sidste weekend af august tilbage til den racerbane, hvor han for godt et år siden vandt den sidste af sine fire DTC-titler. På FDM Jyllandsringen skal han udfordre den nordiske elite i Scandinavian Touring Car Championship, og det sker i samarbejde med et nyt team, Hartmann Racing.
 

”Mit mål er at vinde. Jeg kører kun dette her løb, så jeg kommer for at vinde. Andre er der for at forbedre sig i mesterskabet og sikre sig point, så for mig er det en weekend med alt eller intet. Jeg vil ud at gøre mit absolut bedste for at komme til tops,” siger Casper Elgaard.


Casper Elgaard kører for Hartmann til GP Danmark.

Le Mans-vinderen kommer op mod hård modstand. Foruden Jason Watt og alle de andre stærke kort, der deltager i Scandinavian Touring Car Championship, skal han i kamp mod den tidligere verdensmester Gabriele Tarquini, mens han også får hård modstand på de indre linjer, da han hos Hartmann Racing bliver teamkammerat med den hurtige italiener Fabrizio Giovanardi.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud at køre løbet. Jeg havde håbet på at kunne blive en del af hele serien i år. Det lykkes desværre ikke, og det har jeg tænk mig at skulle gå ud over alle de andre STCC kører,” siger Casper Elgaard med et smil. ”Jeg vil gøre mit sammen med Jason for, at der ikke er nogen, som skal komme og tage Jyllandsringen fra os.

GP Danmark bliver årets første løb, som Casper Elgaard kører for Hartmann Racing, men han har haft en enkelt testdag i den Honda Accord, han skal køre.

”Jeg er glad for at være en del af Hartmann-teamet, der har bevist at de kan vinde i Danmark, og ikke mindst vinde ude i Europa. Så jeg håber på at jeg kan lave et godt resultat, ikke bare for mig selv, men specielt for Hans Hartmann som tak for at give mig muligheden for at køre til Grand Prix Danmark,” siger Casper Elgaard.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 28/08/11 - Jyllandsringen - STCC
  •