Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Silverstone slog Jaguar E-type rekord

Historisk 
20/08/11 

50 års jubilæum et for Jaguar E typen er godt på vej og i den forbindelse har Silverstone banen netop blevet optaget i ’Guinness World Records’ for største parade af Jaguar biler.
 

I alt 767 E-Type Jaguar biler deltog i paraden og hele den store 50 års jubilæumssamling var en kæmpe succes med deltagelse fra lande som Mexico og Australien. Blandt de mere enestående eksemplarer, der deltog i optoget, var blandet andet en prototype fra 1960 – også kendt som 9600 HP samt en ny restaureret Lindner/Nocker racerbil.


767 Jaguar Type E er et imponerende syn
(Foto: Foto fra Silverstone Classic)

Ifølge event- og parade-direktør, Nick Wigley, var det en fantastisk begivenhed. ”Det var et utroligt syn at se så mange eksemplarer af den smukke og ikoniske Jaguar E-type strække sig ud i parade over hele Silverstone” fortæller han.

Selch

Læs mere om:
  • Silverstone
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her