Formel Masters

17/08/11

Emil Bernstorff reducerer afstanden til mesterskab føreren
Emil var lidt uheldig ved tidtagningen lørdag morgen, idet han blev dømt for at køre sin ellers pole tid under et gult flag.
Startende fra P13 lykkedes det dog stadig den dansk-britiske kører at sikre sig en 3. og en 2. plads i de to første løb.

Efter to gange at være presset af banen i de første par omgange af weekendens 3. løb lykkedes det Emil at indhente 4 sekunder og nå op til Wehrlein, der både var føreren af løbet og mesterskabet.

Emil Bernstorff på Red Bull Ring.

I den efterfølgende overhaling til førstepladsen blev Emil skubbet kraftigt i siden og spinnede, med det resultat at han blev færdig uden points. Wehrlein blev straffet for påkørslen og diskvalificeret fra løbet.

Resultatet efter denne weekend er at Emil med 224 points nu kun ligger 12 point bag Wehrlein i mesterskabet.
Næste løb er på Eurospeedway Lausitz d. 3-4 september.