Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Loeb tester WTCC bil

Diverse 
17/08/11 

Den syv dobbelte FIA WRC verdensmester Sébastien Loeb har testet en fabriks Chevrolet Cruze 1,6 turbo på Rockingham banen. Det har sat spekulationer i gang om han kigger på nye muligheder ud over rally.
 

Sébastian Loeb har tidligere testet og kørt bane biler. I 2009 testede han en GP2 bil sammen med David Price Racing teamet, derudover deltog han i 2005 og 2006 på Le Mans for Team Pescarolo. Han har desuden deltaget i afdelinger af FFSA GT mesterskabet.

Ifølge flere medier skulle Loeb have mødtes med Team RML og den reagerende WTCC mester Yvan Muller i fredags for at teste teamets Chevrolet Cruze på Rockingham banen. Både Sébastien Loeb og Yvan Muller er som bekendt franskmænd, så mon ikke Yvan Muller har givet et par gode råd med på vejen.

Selvom Loeb udelukkende har kørt for PSA Peugeot/Citroen siden 2001, så går der også rygter om at han overvejer et skifte til det nye Volkswagen World Rally teamet som deltager i WRC fra 2013.
Andre rygter går på at han har kontakt med et at de nye bilmærker som forventes at deltage i WTCC i løbet af de næste år.

Sikkert er det ihvertfald at Chevrolet Motorsports chef har sagt at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen planer om at Loeb skal køre for Chevrolet teamet i den næste sæson.

Selch

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • Yvan Muller
  • RML
  • Rockingham
  •