Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Peugeot Sport Dealer Team DK gjorde rent bord

Rally Sprint 
18/08/11 

- ved Tvilum Rallyshow i Fårvang
Peugeot Sport Dealer Team DK gjorde rent bord, da det traditionsrige Tvilum Rallyshow blev kørt i Fårvang. Såvel i de tre indledende heats som i finalen besatte teamets tre Peugeot 207 Super 2000-modeller de tre første pladser. Slutresultatet blev den første sejr nogensinde til Christian Jensen fra Ans, der sejrede foran Ib Kragh og Esben Hegelund fra henholdsvis Juelsminde og Hadsten.
 

”Det var rigtig, rigtig dejligt at vinde,” sagde en glad Christian Jensen, mens han endnu var våd af champagne. ”Jeg troede ikke på det, for jeg syntes, at jeg lavede nogle ganske små fejl inde på prøven, men det var åbenbart nok. Så det var dejligt.”


Christian Jensen kunne for første gang i karrieren vinde Tvilum Rallyshow i Fårvang.

”Jeg ringer nok til Ib tre gange og spørger ham, hvordan han har det med nederlaget, for han ringede tre gange til mig inden og sagde, hvordan resultatet nok skulle blive. Jeg må indrømme, at det var dejligt at prøve at vinde herude, for nu har det været tæt på flere gange, i hvert fald sidste år.”

Udover finalen vandt Christian Jensen også to af de tre indledende heats. Den tredje heatsejr gik til Esben Hegelund, der scorede sit bedste resultat i Fårvang.

”Det har været en god aften, hvor jeg fik en andenplads i den ordinære konkurrence, og så blev jeg treer i finalen,” siger Esben Hegelund. ”Her lavede jeg en dum fejl på anden omgang, som kostede en del tid.”

”Jeg har en udbremsning. Bilen går godt nok ikke i stå, men jeg kommer for langt ud i et sving og skal helt ned i hastighed for at få bilen rundt og drejet tilbage. Det koster et sekund eller to. Det er bare ærgerligt, men det må vi rette op på næste år.”

Ib Kragh har tre gange tidligere vundet Tvilum Rallyshow, men det blev altså ikke til en fjerde sejr for Fårvang-veteranen, som blev toer i finalen.

”Jeg er sådan set godt tilfreds. Vi havde et problem i starten med benzintryk, hvor bilen tabte tryk. Bilen kørte siden fint. Vi var halvandet sekund efter i finalen, og det er okay,” siger Ib Kragh.

”Jeg skal have de 20 DM-point i næste weekend, og så måtte Christian gerne vinde. Jeg kørte, hvad jeg kunne, men jeg ville ikke begynde at tage chancer, for hvis man ramte en klods og rykkede et hjul af, så kom vi ikke ud at køre i næste weekend.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 12/08/11 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: