Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Troels Lund, Gørlev, ser frem til DM4 Caramba Rally

DM Rally 
17/08/11 

Troels Lund fra Gørlev og Michael Christensen, Rudersdal, kørte lørdag 13. august deres hidtil bedste resultat hjem i et svensk rally og er nu klar til den hjemlige udfordring i Slagelse Auto Sport’s DM4 Caramba Rally på fre-lørdag 19-20. august.
 

Deltagelsen i sidste lørdags svenske Snapphane Rally gjaldt super vigtige points i Rally Cup Öresund og det blev til en andenplads i klassen for historiske biler gr.2 1600 ccm. I alt 19 biler stillede til start i de historiske klasser og slutresultatet var nr. 7 generelt. Hvis der er nogen, som synes det ikke lyder af noget, så skal man bare vide, at seksten af deltagerne var svenskere, født og opvokset på de svenske grusveje langt ude i skoven.

De er meget dygtige til den disciplin at køre stærkt på snævre, snoede og bakkede skovveje og deres biler er bygget til netop den øvelse. Vi danskere må bøje os i støvet af respekt for deres færdigheder. Derfor er et resultat som nummer 7 for en dansk rallykører, mere end godkendt.


Troels Lund fra Gørlev, og Michael Christensen, Rudersdal, fik et fremragende resultat med hjem fra det svenske Snapphane Rally.
(Foto: puttesrallyfoto.se)

Hjemvendt fra de svenske skove er Troels Lund og hans faste makker fra Rudersdal, Michael Christensen, top motiveret før weekendens store Danmarksmesterskabs Rally i Slagelse. En række af de svenske kørere har taget udfordringen op og prøver kræfter med asfalt rally. Noget for noget. Når danskere forsøger sig i Sverige, så vil de give os en chance for at klø dem på det hårde underlag. Det er ægte sportsmanship!

Rallyet i Slagelse er jo en slags hjemmebane for Troels og dermed en fordel. Om ikke for andet, så den rent psykologiske fordel. Det er ligesom i så meget anden sport, at arrangementer i ens egen baghave giver færre spørgsmål. Man ved hvad det er man går ind til og det er en fordel ikke at rejse og bo ude.
Målet er en klassesejr i Slagelse og en oprykning til andenpladsen i Rally Cup Öresund.

DM4 Caramba Rally giver publikum en fantastisk mulighed for at følge, ikke blot de historiske rallybiler, men hele den danske rally elite på Antvorskov Kaserne. Her køres der Rally Show fredag aften kl. 18:00-20:00 og hele lørdagen afvikles der rally på Kasernen, Lille Valby, Blæsinge Bakker, Kelstrup og Gryderup.

Men det starter fredag med Teknisk Kontrol midt på Nytorv i Slagelse kl. 15:00-18:00. Lørdag formiddag kl. 10:00 tager alle rallybilerne endnu en runde på Nytorv, hvor den ceremonielle start af rallyet begynder.

Troels


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  •