Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 International Trophy

Podieplads til Kevin Magnussen ved Masters of Formula 3

FIA F3
International
Trophy 

14/08/11 

Kevin Magnussen kørte en tredjeplads hjem ved den 21. udgave af det prestigefyldte Formel 3 Masters, der bliver afviklet på den tidligere Formel 1 bane Zandvoort i Holland.
 

I sin Dallara VW fra Carlin Motorsports havde Kevin ellers ikke haft den optimale forberedelse til løbet.


Kevin Magnussen på Zandvoort
(Foto: Jakob Ebrey)

Regnvejr begrænsede træning og kvalifikation på tør bane og netop da banen var tør, holdt Kevin i pitten med problemer med motoren. Problemer der hele sæsonen har kostet Kevin dyrt og denne gang betød det også, at Kevin aldrig nåede at få kørt et setup ind til banen på tør bane. Da dækkene der anvendes ved Formel 3 Masters ydermere var nye for Kevin og teamet, da der køres på Kumho dæk modsat de Cooper dæk, der anvendes i det engelske mesterskab, hvor Kevin normalt kører, var ulempen ved manglende omgange på tør bane stor.


Kevin Magnussen presses
(Foto: Jakob Ebrey)

I regnvejret var Kevin helt i front, men da løbet blev afviklet på tør bane, var Kevins forhåbninger forud for løbet ikke for store med en startplacering som nummer fem. Men da starten gik, kørte de to forreste kørere hinanden af banen og Kevin formåede lige nøjagtig at komme forbi på græsset. Kevin var treer efter første omgang, en placering han holdt til mål. Vinder af løbet blev svenske Felix Rosenqvist foran Marco Wittmann.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Zandvoort
  • 14/08/11 - Zandvoort - FIA F3 International Trophy
  •