Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussen udgik i føring

Grand Am 
14/08/11 

Jan Magnussen og holdkammerat Robin Liddell dominerede Grand-Am løbet på Watkins Glen i deres Camaro fra Stevenson Motorsports, men med kun 25 minutter tilbage af det to timer lange løb, knækkede en trækaksel og Jan Magnussen måtte køre i pit fra en sikker føring.
 

Robin Liddell havde startet løbet i bilen og med 1 time og 25 minutter tilbage var det Jan Magnussen, der overtog bilen ved første pitstop. Jan Magnussen fortsatte med at udbygge føringen og så ud til at have løbet under kontrol, da mekanikken desværre svigtede og snød parret for sæsonens anden sejr.


Jan Magnussens og Robin Leddells bil
(Foto: Jan Kaiser)

”Det er så bittert” sagde Jan Magnussen efterfølgende. ”Bilen var det bedste den har været hele sæsonen. Den passede rigtig godt til banen med de mange hurtige og mellemhurtige sving og vi havde løbet under kontrol. Tre omgange før jeg måtte stoppe kom der en mærkelig høj lyd fra motorrummet. Jeg meddelte det til pitten, men da der ikke skete mere fortsatte vi. Men så kom der en endnu mere voldsom lyd og jeg mistede trækkraft. Lige nu tror vi, det var en trækaksel der knækkede, men vi er ikke helt sikre. Det var mit sidste løb for Stevenson Motorsports i år, så det var ærgerligt, at vi ikke kunne slutte af med en sejr”.

Næste weekend fortsætter Jan Magnussen sin travle kalender ved at køre for Corvette Racing på Road America i den Amerikanske Le Mans Serie.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Watkins Glen
  • 13/08/11 - Watkins Glen - Grand Am
  •