Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Göransson vinder igen

STCC 
14/08/11 

Richard Göransson er tilbage efter sin voldsomme afkørsel på Jyllands Ringen. Fra pole position kontrollerede West Coast Racings førstekører det første heat på Gelleråsen fra start til mål og tog sin sejr nummer 36.
 

”et fantastisk race for mit vedkommende, jeg har været ’kørehumør’ siden i torsdags og det var med en god margin i racet. Jeg var aldrig nervøs og det er gået vores vej hele weekenden og nu er vi tilbage hvor vi sluttede i Jylland” sagde Göransson efter første Heat.

Med han første sejr i år er Göransson på en samlet sjette plads i mesterskabet og han ville gerne op i heat 2, med en start plads som nummer otte.


Richard Göransson er på toppen igen
(Foto: Gripping Media)

Helt så godt gik det ikke for Jan ”Flash” Nilsson og Colin Turkington i første løb på Karlskoga banen. Jan ”Flash” Nilsson måtte udgå efter første sving efter han bliv påkørt ret hårdt af Tobias Johansson som kom for hurtigt ind svinget og ramte ”Flash” i siden.

Colin Turkington lå på syvende pladsen hvor Mattias Andersson prøvede en lidt håbløs overhaling og Turkington og Andersson fletter hjul så Turkingtons BMW mister sit ene dæk.

Selch

Læs mere om:
  • Richard Göransson
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • 13/08/11 - Gelleråsen(Karlskoga) - STCC
  •