Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup

Stor interesse for Clio Cup i Sverige

Clio Cup 
17/08/11 

Clio CupRenault Clio skal være springbrædt til STCC i Sverige
Fra STCC-organisationen for to måneder siden lancerede Renault Clio Cup som erstatning for den nuværende JTCC-klasse i Sverige har interessen været enorm
 

Renault Clio Cup bilen har været fremvist ved weekendens løb på Gelleråsen. ”Der har været mulighed for interesserede at kigge nærmere på bilen og det er der mange der har gjort” fortalte Göran Olsson som er ansvarlig for Clio Cup JTCC, som serien hedder i Sverige.


Svenskerne vil bruge Renault Clio som springbrædt til STCC
(Foto: Gripping Media)

Göran Olsson fortalte endvidere: ”Vi har en lang interesseliste som vokser for hver gang vi er ude og vise den nye klasse frem. Nu arbejder vi på at finde en god finansieringsløsning for deltagerne og så snart den er på plads, er vi klar til at modtage bestillinger på biler”.

Den tidligere STCC-kører Joakim Frid kørte bilen et antal testomgange fredag og bagefter var han tilfreds med Clioen. ” Bilen føltes lige god hver gang jeg kørte i den. Den kører på den måde en racerkører vil have en racerbil til at køre på. Den er også hurtigere og byder på en anden racer fornemmelse”.

Göran Olsson er sikker på, at Clio Cup JTCC overvinder mange andre mulige klasser. ”Clio Cup JTCC tilbyder en mere attraktiv økonomisk platform med lavere omkostninger i kombination med bedre sponsormuligheder som største fordele. Vi håber på et stærkt startfelt i næste sæson med både unge talenter og etablerede navne” slutter Göran Olsson.

I Danmark har den danske Renault Clio Cup været en stor succes og med det svenske tiltag åbnes der mulighed for at svenske teams kan deltage i Danmark og omvendt.

Selch

Læs mere om:
  • Joakim Frid
  • Nyt tiltag i JTCC i 2012
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her