Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Mesteren er klar

DM Rally 
13/08/11 

Brian Madsen forsvarer føring med et angreb
Når der fredag den 19. og lørdag den 20. august blændes op for fjerde løb til danmarksmesterskabet i rally på vejene nord og syd for Slagelse, er det med en lokal kører i front:
 


Brian Madsen fører mesterskabet i sin Peugeot 207 Super 2000 med 10 point foran nummer to nu, hvor anden halvdel af rallysæsonen går i gang
(Foto: Michael Eisenberg)

Den regerende mester for tohjulstrukne rallybiler, Slagelsekøreren Brian Madsen, er klar til at forsvare sin føring i løbets absolut hurtigste klasse, danmarksmesterskabet for firehjulstrukne rallybiler.

Brian Madsen stiller op i sin Peugeot 207 Super 2000 indsat af det italienske team Friulmotor, og ved siden af sig har han som ved sidste rally Anja Posorski fra Tjele. Dermed er det også slut med alle spekulationer i rallykredse om, hvilken codriver der vil få andel i en mesterskabsplacering sammen med Brian Madsen.


Brian Madsen var bedst i årets første rally, en bedrift han håber at gentage på hjemmebane i weekenden
(Foto: Michael Eisenberg)

"Anja er min faster makker, og hun har siden juni vist sig fuldt ud fit for fight efter sin pause i vinter," siger Brian Madsen.

Danmarksmesteren har dog selv været ramt af en gammel rygskade, der brød op i forsommeren, men en forlænget sommerferie i kombination med hård fysisk træning har gjort ham kampklar inden weekendens løb:

"Jeg er frisk og parat til totalt attack fra første meter," lover Brian Madsen, der fortsætter:


Anja Posorski indretter sin arbejdsplads sammen med mekanikerne inden weekendens rally i Slagelse
(Foto: Michael Eisenberg)

"Kampen mellem de tre førende Peugeothold er så knivskarp, at man ikke kan tillade sig nogle taktiske overvejelser. Der skal angribes fra start," siger Brian Madsen, der for første gang i år kan glæde sig over hjemmebanefordelen på de vestsjællandske veje.

Tilskuere vil kunne se Brian Madsen og Anja Posorski samt deres lynhurtige Peugeot på Nytorv i Slagelse ved teknisk kontrol fredag klokken 15, herefter ved et stort rallyshow på Antvorskov Kaserne fra klokken 18 til 20. Lørdag fra kl. 8 til kl. 16.30 går det løs med 12 hastighedsprøver rundt om Slagelse med udgangspunkt i løbets rallycentrum ved Stop 39, hvor man kan møde kørerne flere gange i løbet af dagen.

Stillingen i danmarksmesterskabet efter tre løb

1. Brian Madsen/Anja Posorki, Slagelse/Tjele, Peugeot 207 Super 2000
2. Ib Kragh/Mie Petersen, Juelsminde/Vejle, Peugeot 207 Super 2000
3. Max Christensen/Ole R. Frederiksen, Svenstrup/Skibby, Subaru Impreza WRX STI
3. Christian Jensen/Søren Tøndborg, Ans/Kjellerup, Peugeot 207 Super 2000


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Slagelse
  • 20/08/11 - Slagelse - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: