Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

Simon Tirsgaard og Steven Tirsgaard

Superbike - DK 
11/08/11 

- kører 4. afdeling af DM Super Bike på Jyllandsringen
Søndag den 14. august deltager teamets 2 kørere på Jyllandsringen til 4. afdeling af DM i Super Bike klassen sammen med de øvrige motorcykelklasser. Tidtagninger og løb afvikles søndag med 2 tidtagninger og 2 løb.
 

Kørerne deltog ikke i 3. afdeling af DM Super Bike på Anderstorp i Sverige, men Steven Tirsgaard bevarede den samlede 1. plads i serien, mens Simon Tirsgaard dumpede ned på en samlet 6. plads, men det vil Simon sikkert lave om på, idet han vil længere opad i herakiet.


(Foto: www.fototom.dk)

Der hersker ingen tvivl om, at Steven Tirsgaard vil forsvare sin samlede 1. plads i Super Bike klassen på sin velkørende Honda CBR 1000 RR Fireblade.

Der køres i følgende klasser på Jyllandsringen rookie 600 og 1000 kubik, Super Sport 600 og de store Super Bike 1000 kubik. Der køres også klassisk race på de velkendte gamle motorcykler.

Løbene søndag startes kl. 10.05 med 1 times bilrace i Super Car Challenge.

Vi kører tidtagning søndag kl. 12.30 og 14.10 samt løb kl. 15.50 og 17.30.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  •