Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Frank Nielsen atter i aktion

Rally Sprint 
11/08/11 

Rallykøreren fra Odder starter fredag aften i Fårvang
Sommerferien er overstået for de fleste danskere, og det gælder også Frank Nielsen. Rallykøreren fra Odder skal nemlig atter tilbage bag rattet af sin Citroën C2 R2. Det sker allerede på fredag, hvor han deltager i det traditionsrige Tvilum Rallyshow i Fårvang.
 

”Målsætningen er at komme hjem med en bil, der er hel, for jeg skal køre DM weekenden efter i Slagelse,” siger Frank Nielsen. ”En af de store udfordringer i Fårvang er de mange Hoffman-klodser, som banen er omkranset af. Det gælder om ikke at ramme dem.”

Mens DM-løbene er en lang dags prøvelser med forskellige hastighedsprøver, er det den samme hastighedsprøve, der køres flere gange ved arrangementet i Fårvang. Først i tre indledende heat og så i en finale, hvor de bedste er med – og her har Frank Nielsen også været med de seneste par år.

”Det gælder selvfølgelig om at få en god placering, men der er mange om buddet i Fårvang. En top 3-placering i min klasse vil være fin. Det er i hvert fald min målsætning,” siger Frank Nielsen.

”Jeg er i klasse med kørere som Benny Pedersen og Torben Sørensen, så der er nogle stykker, som kører meget stærkt. Hvis det bliver lidt regnvejr, kunne det godt give mig en mulighed for at slå dem. Regnvejr plejer at være vand på min mølle, for deres biler er en lille smule hurtigere end min.”


Frank Nielsen kører fredag aften i Fårvang ved det traditionsrige rallysprint
(Foto: Frank Nielsen)

Men Odder-køreren skal stadig passe på. Allerede en uge efter gælder det fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, der køres i Slagelse. Der skal passes på bilen, men der skal også gives gas i Fårvang.

”Det er vigtigt for mig at få lidt fart ind i kroppen, for jeg har ikke kørt i bilen siden det sidste DM-løb i midten af juni. Derfor er løbet i Fårvang en god opvarmning til anden halvdel af DM-sæsonen,” slutter Frank Nielsen.

Frank Nielsen

Læs mere om:
  • Fårvang
  • 12/08/11 - Fårvang - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: