Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Jet Black Racing fik vist kraniet

Legend Car 
10/08/11 

Det amerikansk ejede, men dansk baserede Jet Black Racing er med deres Race-N-Roll tema ved at få godt fat i de danske racerfans, men også danske musik entusiaster fik i weekenden en oplevelse af de store. I forbindelse med det historiske racerløb, der blev afviklet i Fælledparken, bød teamet til Afterparty på Rosie McGee’s i København, der til lejligheden var udstyret med en sort løber forsynet med teamets velkendte kranie. Jet Black Racings amerikanske ejer Dan Fastuca havde sat alle sejl til, for at få understreget teamets link mellem racing og rock and roll.
 


Jet Black Racing i Fælledparken.
(Foto: Jet Black Racing)

Med sig fra Amerika havde den hurtigt spillende heavy rock guitarist Dan Fastuca taget den verdenskendte og eftertragtede musik producer Toby Wright. Toby Wright har præsteret mere end 200 millioner solgte albums som producer for 3 Doors Down, Metallica, Ozzy Osbourne, Kiss, Alice in Chains, Tantric og mange andre. Både i Fælledparken, ved Jet Black Racings truck, og på Rosie McGee’s kraniepyntede VIP afsnit kunne racer- og musikfans nyde synet af de mange platin plader Toby Wright har modtaget gennem årene.


Anders Majgaard, Toby Wright og Dan Fastuca.
(Foto: Jet Black Racing)

Toby Wright er i gang med at producere den nye CD for bandet Jet Black Racing, hvor Dan Fastuca selvfølgelig spiller guitar. Men også basssisten Erik Leonhardt fra Jet Black Racing, der i øvrigt også står for vokalen på den nye CD, havde taget turen til København. Erik Leonhardt har selv adskillelige platin plader, da han også spiller bass i Tantric, der har solgt flere millioner albums.


Jet Black Racing i Fælledparken.
(Foto: Jet Black Racing)

I fælledparken deltog teamets kørere Ronnie Bremer og Anders Majgaard - og gæstekører Aaron Pfadt - med succes på racerbanen, hvor også teamets truck og – som nævnt – Toby Wrights platin plader, var udstillet og nød mange besøgende. Ronnie Bremer var dominerende i Legend cars på den snævre, men hurtige, bybane og havde det ikke været for en frustreret konkurrent, der kørte Ronnie af banen på sidste omgang i tredje løb, så havde han gjort rent bord, da han havde sejret i de to første løb.

Næste opgave for Jet Black Racing bliver ved 24 timers løbet på Barcelona den 24.-25. september.

Jet Black Racing
Race-N-Roll

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Fælledparken
  • 07/08/11 - Fælledparken - CHGP
  • 07/08/11 - Fælledparken - Legend Car
  •