Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Lasse Sørensen viste vejen ved EM i gokart

Go Kart 
11/08/11 

Den 14-årge skoleelev fra Godthåb ved Aalborg beviste, ved det Officielle Europa Mesterskab for juniorer i Spanien, at han er en af Europas absolut hurtigste gokart kørere.
 

Lasse startede weekenden hårdt ud med at sætte absolut hurtigste tid af alle 90 deltagere, og dermed pole-position. Et rigtigt godt udgangspunkt, som betød at Lasse skulle starte forrest i alle sine indledende løb. De fire kvalifikations heats blev forvandlet til henholdsvis en 7, 2, 2, 3. Hvilket ville have givet en startplacering som nr. 3 i pre-finalen, men på urimelig vis måtte Lasse indkassere en tidsstraf på 8 sek. i et af heatene, hvilket flyttede ham noget tilbage på gridden. Et skub fra en konkurrent i starten af finalen betød, at Lasse kunne vinke farvel til en topplacering.


Lasse Sørensen
(Foto: Marco Racing)

Lasse udtaler, at han hele weekenden have speed til, at kunne vinde EM. Med min pole-position og mine topplaceringer i de indledende heats, så lå Europa Mesterskabs titlen lige for mine fødder. Mit næste løb bliver World Cup ved Napoli i Italien, og så håber jeg at heldet er på min side, for den pokal skal jeg have med hjem”, udtaler den unge nordjyde.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •