Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

James Thompson erstattes af Gabriele Tarquini

STCC 
05/08/11 

- men kun i 2 afdelinger
Forleden blev samarbejdet afbrudt mellem James Thompson og Polestar Racing. Og nu er der foreløbig for 2 afdelinger i Scandinavian Touring Car Championship fundet en afløser for englænderen.
Volvo og Polestar Racing har lavet aftale med WTCC køreren Gabriele Tarquini for de kommende 2 afdelinger på henholdsvis Kalskoga banen i Sverige og Jyllandsringen.
 

Volvo og Polestar Racing afbrød forleden samarbejdet med James Thompson, og kan allerede nu offentliggøre afløseren for James Thompson - i hvert fald for de næste 2 afdelinger i STCC mesterskabet.

Man er blevet enige med SUNRED køreren Gabriele Tarquini om at han skal køre bilen. Det bliver så i den 2,0 liters udgave man anvender i STCC. Og hvem der ellers skal være teamkollega med Tommy Rustad i resten af sæsonen, forlyder der ikke noget om.

Teamchef i Polestar Racing, Christian Dahl, er selvfølgelig overordenlig glad for at det er lykkedes at få et verdensnavn og megen erfaren kører til at køre den Volvo C30 Drive 2,0 som er blevet ledig.

"Vi er meget glade for at have Gabriele Tarquini hos os. Vi har selvfølgelig skævet lidt til hans fortid i Formel 1, og ikke mindst hans titler han har hentet i henholdsvis BTCC, ETCC og WTCC. Det har vist og overbevist om hvor stort et arbejde han har udført i WTCC især hidtil."

Chefen for Volvo Motorsport, Derek Crabb, tilføjer at Gabriele Tarquini får fornøjelsen af to af de værste baner for forhjulstrukne biler, og hvor målet for Tarquini må være en top 5 placering. Disse omstændigheder er ideelle testforhold for at vise hvor hurtigt, godt og hvor meget Tarquini og Polestar teamet kan opnå som team. Det er interessant for vores motorsportprogram."

Selv siger Gabriele Tarquini at han selvfølgelig glæder sig til udfordringen. Han siger også at han har haft flere gode og tætte dueller med WTCC udgaven af Volvo C30 Drive, og han dermed også ved hvor god en bil Volvoen er og hvor professionelt teamet bag er.

Dons

Læs mere om:
  • Gabriele Tarquini
  • Tommy Rustad
  • Polestar Racing Group
  • Gelleråsen(Karlskoga)
  • 13/08/11 - Gelleråsen(Karlskoga) - STCC
  •