Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rotax

Kasper H. Jensen vinder 3. afd. af Euro Challenge

Rotax 
06/08/11 

Endnu engang succes for Oneengines, PB Kart Race og KHJ-Racing
Kasper H. Jensen kørte sin Kosmic kart til sejr ved 3. Afd. af Rotax Max Euro Challenge og ligger nu på en samlet anden plads i mesterskabet.
 

Løbet blev afviklet på Thy banen. Dette var første gang en afdeling af Rotax Euro Challenge bliver afviklet i Danmark, ja faktisk første gang i Skandinavien.
TMSK havde forberedt sig godt til denne store opgave og arrangementet blev en kæmpe succes.
Ved søndagens finaler var der proppet på lægterne og de danske kørere havde er stor opbakning fra et oplagt hjemmepublikum.

Kasper var 3er på tiden, så han skulle starte i forreste række i lørdagens kval. heat. De fire kval. heat flaskede sig perfekt, her blev det til tre sejre og en anden plads. Hermed var Kasper øverst på listen af de 70 kørere i Max Senion klassen og derfor klar til at starte på pole i prefinalen.

Søndagens finaler
Prefinalen blev til en overbevisende sejr med 3,2 sec. ned til Ex. World Champ Ben Cooper på anden pladsen.

Finalen blev indledt med kører præsentation. Det var fantastisk at se og høre alle de danske tilskurere tage i mod de danske kørere som havde kvalificeret sig til finalerne.

I finalen blev endnu engang til en overbevisende sejr til Kasper. Denne gang med 1,3 sec ned til Ben Cooper.

”Det var en helt fantastisk fornemmelse at gentage sejren fra sidste afdeling af EM”, sagde en glad Kasper, efter finale heatet.

Godt for mesterskabet
Med sejren i Thy rykker vi nu op på en samlet anden plads i mesterskabet.
Kampen om EM titlen er nu helt åben mellem Ben Cooper og Kasper H. Jensen. Før sidste afdeling, som køres om 6 uger på Angerville banen lidt syd for Paris, er der kun fire point som skiller dem.

Næste opgave for Kasper, PB Kart Race og Oneengines bliver Nordic Championship på Ikast banen 13-14 august.

KHJ-Racing.dk


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  •