Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

James Thompson bryder med Polestar Racing

STCC 
03/08/11 

Den britiske racing stjernen James Thompson forlader Polestar Racing efter lidt over halvdelen af ​​sæsonen. Ifølge begge parter er 'skilsmissen' sket på en ordentlig måde.
"Vi har i fællesskab konkluderet, at det er det bedste for begge parter til at stoppe samarbejdet." siger Thompson.
 

Ifølge Polestar er årsagen til bruddet forskellige synspunkter om, hvordan racerbilen Volvo C30 Drive skal udvikles videre fremover.

"James har imponerende resultater bag sig, og vi så frem til at vi kunne få del i hans store erfaring og viden om standardbilsracing, siger Christian Dahl, Team Manager for Volvo Polestar Racing. Desværre, med vores forskellige filosofier om, hvordan man kan udvikle en racerbil, er det svært at finde en fælles vej frem."

Polestar Racing vil snart annoncere en erstatning for Thompson til det næste løb i Karlskoga, Sverige, den 13. august. Hvem det bliver, er ikke klart endnu, men måske teamets kørere fra sidste år, Robert Cassidy, gøre comeback. Cassidy kører allerede for Polestar Racing i arbejdet med teamets WTCC indsats, men fordi de resterende STCC løb ikke kolliderer med WTCC løbene i kalenderen, er det muligt for Polestar Racing indsætte Robert Dahlgren som erstatning for James Thompson.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Polestar Racing Group
  •