Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Positiv linie i VLN Mesterskabet

Langstreckenpokal 
03/08/11 

- for Kurt Thiim
I sommerpausen, har Prosport teamet arbejdet hårdt på at optimere Audi A3 vognen, som Kurt Thiim deltager i ved det tyske langdistance mesterskab VLN på Nürburgringen. Der er opnået mindre fremskridt i selve vognen, mens der på motorsiden er lavet et stort spring.
 

"Jeg kunne desværre ikke omsætte dette ved tidtagning der blev kørt i regnvejr" - fortæller Kurt Thiim fra Nürburgring, hvor det kun blev til startrække 5 til Audi'en med startnummerr 289, men det ændrede sig i løbet, der blev afviklet i tørvejr.

Straks efter starten lå Kurt allerede på 4. pladsen og kunne over sin 1½ timers lange stint fortsætte hans videre fremgang i feltet.

"Da jeg overlod bilen til vores nye mand i teamet, tyskeren Martin Schmitz, lå vi på en 4. plads i klassen, men også på en 10. plads generelt i det 150 vogne store startfelt!" - udtalte Kurt Thiim.

Derefter udviklede løbet sig kaotisk, kort efter skiftet blev løbet stoppet på grund af et større uheld og efter restarten lå Martin på 4. pladsen som senere blev til en 6. plads på grund af en punktering.
Derefter blev løbet afbrudt på grund af endnu et stort uheld, og efter sammenlægning af de "2 løb" landede Prosport mandskabet pä en 4. plads i SP3T klassen.

Team Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • ProSport
  •