Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Informationer fra Motorsporten.dk

Ny samarbejdspartner til Motorsporten.dk

Info 
31/07/11 

Som det er alle bekendt, er Arne Nielsen gået på pension fra Motorsporten.dk. Gennem alle årene har Arne været synonym med Motorsporten.dk, og han har i den forbindelse også lagt uhyggeligt mange timer i arbejdet med at holde siden kørende. Hvor de aktive udøvere af motorsport har afsluttet en motorsportsweekend, når de kommer hjem, så skal arbejdet først til at begynde for os andre
 

Det er en opgave, som kun kan løftes, når man har et stort og personligt engagement og en dygtig stab i ryggen. Med Arnes pensionering kommer der helt naturligt til at ske nogle ændringer på Motorsporten.dk, og dem vil vi prøve at gøre rede for herunder.

Først og fremmest har vi på Motorsporten.dk valgt at indlede et tættere samarbejde med Gripping Media. De har gennem årene været vores gode samarbejdspartnere, der tit har hjulpet med billeder og information. Det var naturligt for os at spørge om hjælp til det redaktionelle arbejde og pressedækning af motorløb, som er de to største og mest tidskrævende opgaver i huset. For at undgå interessekonflikter er det aftalt, at de kun i begrænset omfang vil skrive artikler for Motorsporten.dk, og det vil ikke være om teams eller kørere i danske serier.

”Der var for os ingen tvivl om, at Motorsporten.dk skulle bestå. Siden er et begreb i dansk motorsport, og det er absolut i alles interesse, at dette informative samlingspunkt fortsætter. Med aftalen har vi samtidig sikret, at vi fortsat kan betjene vores kunder uden at komme til at stå i en dobbeltrolle eller skulle konkurrere med os selv”, fortæller Kim Gripping, der sammen med sin far, Jan, udgør hovedparten af Gripping Media.

En del brugere af Motorsporten.dk har løbende spurgt om ikke tiden var til en opdatering af designet på siden. Med et avanceret nyhedssystem, som er udviklet fra bunden i løbet af de sidste 12 år, er det ikke den letteste opgave, men sammen med Gripping Media er det også kommet højt op på listen over kommende gøremål. Vi glæder os til at give hjemmesiden en flot make-over og give den en række nye funktioner.

Sidst, men ikke mindst, har vi fået en af vores "gamle" folk tilbage på holdet. Steen Selch, der også tidligere har båret Motorsporten.dk-kasketten, han vil fremover påtage sig en række opgaver for os ved siden af sine fotoopgaver hos Gripping Media.

Alle parter forventer sig meget af dette nye samarbejde, som med garanti vil give et friskt pust til Motorsporten.dk, så siden fortsat kan være den bedste danske nyhedsside om motorsport.

Du kan måske også bidrage til at vi fortsat kan holde dampen oppe!
Hører du til iblandt de mange motorsportsaktive, det være sig både kørere, kørerforeninger, teams, baner, supportere samt klubber, og har du noget relevant information som du mener vi bør bringe her på siden, så kan du sende artikler eller oplysninger til os på e-mail adressen: pressoffice@motorsporten.dk

Motorsporten.dk

Redaktionel note:
Samarbejdet mellem Motorsporten.dk og Gripping Media er ophørt medio 2012
Læs mere om:
  • Skiftedag på Motorsporten.dk
  • Tak til Hr. Nielsen for lang og tro tjeneste
  •