Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Kevin Magnussen avancerede otte pladser

Formel 3 UK 
01/08/11 

Det blev til en ottendeplads for Kevin Magnussen, da tredje løb ved FIA Formula 3 Trophy blev afviklet på Spa i Belgien lørdag. Placeringen gav en tredjeplads blandt deltagerne fra det engelske mesterskab, da løbet samtidig talte som syvende afdeling af det engelske Formel 3 mesterskab.
 

Kevin Magnussen vidste godt, at det ville blive svært at gentage fredagens sejr, da han efter kvalifikationen måtte nøjes med sekstende bedste tid, efter at været fanget i de afgørende minutter af kvalifikationen med regnvejrsdæk på en tør bane. Men Kevin kørte et flot løb, hvor han var involveret i flere tætte dueller. Således lå de tre side om side, da Kevin og holdkammerat Nasr overhalede Derani, men overhalingen holdt og Kevin hentede gode point til mesterskabet.


Kevin Magnussen avancerede otte pladser.
(Foto: Jan Kaiser)

”Resultatet var det bedste jeg kunne opnå efter den svære startplacering” sagde Kevin Magnussen efterfølgende. ”Der var et par gode dueller undervejs, men de kørte for hurtigt foran, til at der kunne hentes flere placeringer. Placeringen som nummer tre blandt deltagerne fra det engelske mesterskab gav gode point til mesterskabet. Det bliver svært at nå Nasr på førsepladsen efter alt det uheld jeg har haft, men det er tæt i kampen om andenpladsen, så der gælder hvert eneste point”.

Næste løb for Kevin er på Rockingham den 2.-4. september.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Spa-Francorchamps
  • 30/07/11 - Spa-Francorchamps - Formel 3 UK
  •