Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Fjerde sejr til Kevin Magnussen

Formel 3 UK 
31/07/11 

- Sejrede mod den europæiske elite
Kevin Magnussen tog sæsonens fjerde sejr, da det engelske Formel 3 mesterskab gæstede den udfordrende Spa bane i Belgien. Udover det vel nok stærkeste felt som det engelske mesterskab er, stillede kørere fra FIA Formel 3 International Trophy også op, så feltet talte 29 kørere fra 15 nationer.
 


Kevin Magnussen tog sæsonens fjerde sejr.
(Foto: Jakob Ebrey)

Kevin Magnussen, der hele sæsonen har været plaget af meget uheld, havde også været uheldig i kvalifikationen til første løb. Efter at have været hurtigst i træningen, var Kevin en af mange, der var fanget ude på banen i kvalifikationen med en bil, der var på regnvejrsdæk og sat op til regnvejr, medens banen tørrede kraftigt op i de sidste afgørende minutter.

Dermed startede han langt nede i første løb, men kørte sig frem til en flot syvende plads, hvilket efter lodtrækning gav pole position til fredagens andet løb. Fra pole position tog Kevin føringen i andet løb og han var ikke siden truet og kunne dermed køre sin Dallara-VW fra Carlin over målstregen til sæsonens fjerde sejr.


Kevin Magnussen sejrede mod den europæiske elite.
(Foto: Jakob Ebrey)

”Måske er heldet ved at vende” sagde en glad Kevin Magnussen efter sejren. ”Jeg havde ikke mine bedste dæk på til løbet, så jeg vidste, det ville være afgørende, at jeg fik en god start. Det lykkedes og da de andre kæmpede indbyrdes bag mig, kunne jeg holde min føring og køre sejren hjem. Spa er sådan en fantastisk bane, så at vinde her er altid stort.

Til løbet i morgen, har jeg gemt mit bedste sæt dæk, men jeg ved det bliver svært, da jeg starter langt nede, men jeg håber på en god start og så må jeg tage den derfra”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Spa-Francorchamps
  • 30/07/11 - Spa-Francorchamps - Formel 3 UK
  •