Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Genvalg hos kørerne i Sauber teamet

Formel 1 
28/07/11 

Sauber teamet har i dag offentliggjort at man også i 2012 sæsonen vil benytte sig af de kørere der i dag er på kontrakt med teamet.
For nogen måske lidt overraskende, men reelt set er der en ganske god portion fornuft i beslutningen. Ingen af dem har gjort det dårligt med deres individuelle erfaring in mente.
 

Kamui Kobayashi, Sergio Perez og Estaban Gutierrez vil forsat være tilknyttet Sauber Formel 1 i teamet også i næste sæson.

Peter Sauber siger om kørerne, at alle har vist fremgang og er modnet meget.

"Kamui Kobayashi er vokset med opgaven i år. Selvom det kun er hans anden fulde sæson i Formel 1, så har han påtaget sig opgaven som den mest erfarne af teamets kørere og er vokset med den. Både som kørere og som person. Vi benytter os af den option vi har i kontrakten til at forlænge med ham."

"Sergio Perez har nået meget mere end forventet i denne hans første sæson. Han har allerede fra første løb vist at han både kan køre hurtigt og konstant. Efter ulykken i Monaco, viste han at han også er i stand til at håndtere vanskelige situationer. Vores kontrakt med løber i 2 år, så 2012 bliver hans anden sæson under den nuværende kontrakt."

"Esteban Guiierrez's karriere kører planmæssigt fremad. Efter hans generelle sejr i Grand Prix 3 serien, kører han nu i Grand Prix 2 og har allerede vundet sin første sejr i denne klasse. Han vil komme i Formel 1 når han er helt klar til det, og det skal nok komme. Vi er klar til forsat at støtte ham i hans karriere."

Dons

Læs mere om:
  • Esteban Gutierrez
  • Kamui Kobayashi
  • Sergio Perez
  • Sauber Motorsport
  •