Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior Cup Danmark

Ginetta Junior Cup besøger Rotax Euro Challenge

Ginetta
Junior Cup
Danmark 

28/07/11 

Gokartkørere fra hele Europa har muligheden for at se nærmere på næste års talentklasse, Ginetta Junior Cup, når promotor Tommy Schröter udstiller bilen på Thy Karting Center torsdag d. 28. juli.
 

Formålet for den nye talentklasse er at give netop gokartkørerne en hidtil uset mulighed for at udvikle og forberede sig til en international karriere. "Vi tilbyder ikke bare en spændende racerbil at køre en sæson i", fortæller Tommy Schröter, der selv har vundet adskillige løb og mesterskaber i alt fra karting til langdistanceløb.


Kasper H. Jensen prøvesidder en Ginetta G40
(Foto: Ginetta Junior Cup)

"I stedet for at sidde og trille tommelfingre til vinter, kommer Ginetta-kørerne igennem en målrettet uddannelse, hvor de lærer om mange af de ting, som man ellers lærer igennem 'Trial and Error' - på den måde er de allerede før sæsonstart mange skridt længere end de ellers ville have nået."

Den hurtige Ginetta G40, som bliver talenternes arbejdsplads i 2012-sæsonen, er opbygget i en rørramme, udstyret med en 150 hestekræfters Zetec-motor og sekstrins, sekventiel gearkasse. Der er tale om en rendyrket racerbil - noget som bekræftes ved at Ginetta først nu har præsenteret en gadeversion af bilen; et år efter lanceringen af racerbilen.


Dette kan blive et ungt talents arbejdsplads i 2012
(Foto: Gripping Media)

Tommy Schröter vil være til stede på Thy Karting Center hele torsdag d. 28. juli, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og prøvesidde bilen.

Ginetta Junior Cup
www.ginetta.dk


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  •