Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DMV Tourenvagen Challenge

HansenRacing på Oschersleben

DMV
Tourenvagen
Challenge  

24/07/11 

I den foregående week-end var Jørgen " Gamle " Hansen på Oschersleben for at deltage i et løb i den tyske serie DMV Touringcar Championship.
 

Porschen var blevet checket og serviceret grundigt før vi tog afsted med Rødby-Puttgarden færgen Torsdag morgen for at nå banen og gøre klar til fredagens testdag. Hele teamet med "gamle Hansen", de 3 faste medhjælpere Per Bernd, Ivan Rasmussen og Brian Laursen lagde ud torsdag morgen for at teste forskellige Set-up, og fik efterhånden styr på tingene.
En markant understyring i langsomme sving kunne vi dog ikke få væk, ingenting hjalp, " heldigvis " punkterede porschen på et bagdæk , og vi sat et andet sæt brugte dæk på, og pist var understyringen væk!!! efter 440 km testkørsel.

Fredag var der en fri træning på 20 min. 2 X tidtagning a 20 min.og Race 1. på 30. min.

Til tidtagning 1. blev der monteret 4. nye dæk , det rakte til en 8. plads Generelt.tilfredsstillende.

Tidtagning 2. gik endnu bedre på trods af at dækkene ikke var nye mere - en 7. plads generelt. Absolut tilfredsstilende, og min bedste tidtagning nogensinde i Tyskland.
De andre er bare gode til den ene "Feber omgang ". Til gængæld kan jeg køre Qual. omgange hele løbet.

Starten i Race 1. med rullestart gik ikke så godt , lige inden det grønne lys tog den førende farten af og det gjorde at mens jeg var på bremsen og i for højt gear gik starten, og jeg røg ned på en 12-13 plads, men kunne heldigvis i løbet af nogle omgange vinde dem tilbage og der var de hurtigste kørt. Skarpt fofulgt af en Toyota MR.2 rørgitter-ramme bil med tubomotor, 2. Dodge Viper Competition. Det lykkedes at holde dem alle bag mig på alle 19. omgange og sluttede som 8. generelt og 3. i klassen for FIA GT3 biler, med bl.a. BMW M-3 V-8 'ere og Porscher af forskellig art.

Race 2. Søndag formiddag var også med rullestart (det er det iøvrigt altid) gik betydeligt bedre, men de fleste foran mig var hurtigere og trak fra allerede på langsiden i starten.
Det blev til en 5. plads generelt og 2. i klassen, Med det samme scenarie som i race 1, plus en porsche fra min klasse som ikke kom forbi denne gang.

Bilerne foran var en Dodge Viper Competition med 7-800 HK. fra Mintgen motorsport , og en Porsche GT2 med 750 HK / 900 Nm. og 2 . 997 GT3 2010-11.

Et temmelig tilfredsstillende resultat der gav lyst til mere, og derfor kører teamet til Hockenheim 29-30 Juli

Samtidig har vi en plan om at køre til Most i Tjekkiet i august. Det skulle være en "Fed" bane iflg. de andre deltagere.

Iøvrigt var Martin Marrild og Roland Poulsen også dernede.

De kørte hver sin tidtaning og Race i Martins Renault Clio 3, som han har købt af Roland.

De vandt begge Klassen - til lykke til begge.

Og til sidst stor tak til mine hjælpere Per Bernd Brian Laursen og Ivan Rasmussen, uden dem var det umuligt at køre Race på det plan.
Iøvrigt skiftede de alle 4 hjul i tidtagningen på under 1½ min.

Jørgen " Gamle " Hansen
www.HansenRacing.dk


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •