Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Chandhok ind - Trulli ud

Formel 1 
22/07/11 

- men kun i denne weekend
Lotus Racing lod en lille bombe springe i går, da teamet udsendte meddelelsen om at Jarno Trulli skal 'holde fri' i denne weekend til fordel for Karun Chandhok.
På den måde får Karun Chandhok lov til at køre sit Grand Prix nummer 11 og det første siden det britiske Grand Prix i 2010 hvor han kørte for Hispania Racing Team.
 

Karun Chanhok som ellers kun figurer som den tredje kører i teamet, får hermed en stor chance for at gøre opmærksom på sit talent, og er selvfølgelig mere end almindelig begejstret for at få denne chance.

Hvad der bag facaden ligger til grund for denne beslutning fra teamets side, kan man kun gisne om, men Jarno Trulli har ikke altid været lige tilfreds med bilens teknik. Senest har han ytret sig mere elller mindre offentligt over bilens servostyring som han mener ikke fungerer særlig optimalt. Samtidigt forlyder det at Lotus Racing forhandler med Jarno Trulli om en mulig kontraktforlængelse. Er denne handling et vink med en vognstang?

Jarno Trulli er dog med på Nürburgring hvor han skal guide og vejlede Karun Chandhok med bilen. Det bliver det første Grand Prix siden 2004 som Jarno Trulli mister, hvor han i det kinesiske Grand Prix var ude og blev erstattet af Jacques Villeneuve.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Karun Chandhok
  • Lotus Racing
  • Nürburgring
  • 24/07/11 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •